Техномаркет - TREVI DR 740 PORTABLE RADIO /MP3/SD WHITE

TREVI DR 740 PORTABLE RADIO /MP3/SD WHITE


Производител: TREVI
Шифра: 5005834
Достапност: залиха
Редовна Цена:
1,499 ден.

АВТОМАТСКО ИЛИ РАЧНО ПРЕБАРУВАЊЕ НА СТАНИЦИ LED ДИСПЛЕЈ СО ПОКАЖУВАЊЕ НА ФРЕКВЕНЦИЈАТА / ФУНКЦИЈАТА ШТО СЕ КОРИСТИ ВНАТРЕШЕН ЗВУЧНИК СО ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ ЧИТАЧ НА MP3 ДАТОТЕКИ ОД SD КАРТИЧКА

Слични производи