Техномаркет - TREVI DR 740 PORTABLE RADIO/MP3/SD BLACK

TREVI DR 740 PORTABLE RADIO/MP3/SD BLACK


Производител: TREVI
Шифра: 5005833
Достапност:
Редовна Цена:
1,499 ден.

АВТОМАТСКО ИЛИ РАЧНО ПРЕБАРУВАЊЕ НА СТАНИЦИ LED ДИСПЛЕЈ СО ПОКАЖУВАЊЕ НА ФРЕКВЕНЦИЈАТА / ФУНКЦИЈАТА ШТО СЕ КОРИСТИ ВНАТРЕШЕН ЗВУЧНИК СО ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ ЧИТАЧ НА MP3 ДАТОТЕКИ ОД SD КАРТИЧКА

Слични производи