Техномаркет - TREVI RA 764 PORTABLE DUALBAND RADIO WHT

TREVI RA 764 PORTABLE DUALBAND RADIO WHT


Производител: TREVI
Шифра: 5005826
Достапност:
Редовна Цена:
1,199 ден.

АМ/ФМ РАДИО ТРАНЗИСТОР ПРИКЛУЧОК ЗА СЛУШАЛКИ МОЖНОСТ ЗА РАБОТА СО БАТЕРИИ

Слични производи