Техномаркет - VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AERI GOLD

VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AERI GOLD


Производител: VIVAX
Шифра: 3545809
Достапност:
Редовна Цена:
28,999 ден.

КАПАЦИТЕТ ЗА ЛАДЕЊЕ 3, 52 KW КАПАЦИТЕТ ЗА ГРЕЕЊЕ 3, 81 KW, РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -20°C ДО +50°C ЕКО ГАС R32, ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА НА ЛАДЕЊЕ A ++, SEER: 6.8 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА НА ГРЕЕЊЕ A +, SCOP: 4.2 НИВО НА БУЧНОСТ 52 DB, ТУРБО РЕЖИМ АВТОМАТСКИ РЕЖИМ АВТОМАТСКИ РЕСТАРТ, ЈОНИЗАТОР, АВТО-ДИЈАГНОСТИКА НА ПРОБЛЕМИ, РЕЖИМ НА МИРУВАЊЕ, SOFT START , ТАЈМЕР, LED ЕКРАН, ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА, БИО ФИЛТЕР, РАМНА ПРЕДНА МАСКА, ФУНКЦИИ: ИСУШУВАЧ НА ПРЕОСТАНАТА ВЛАГА , ГРЕЈАЧ НА КОМПРЕСОР И КОНДЕНЗАТОР, ФУНКЦИЈА ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА, ПОКРЕНУВАЊЕ ПРИ НИЗОК НАПОН, ЗАШТИТА НА ВЕНТИЛ НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА, WI-FI READY ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНАТА ЕДИНИЦА 802X189X297 ТЕЖИНА (KG) 8.2 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА 800X333X554 ТЕЖИНА (KG) 29.1

Слични производи