Техномаркет - FAVORIT 1350 WHITE АСПИРАТОР

FAVORIT 1350 WHITE АСПИРАТОР


Производител: FAVORIT
Шифра: 3446314
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,199 ден.

ВГРАДЛИВ КУЈНСКИ АСПИРАТОР ШИРИНА: 60 CM ВИСИНА: 18 CM (4CM ВИДЛИВ ДЕЛ / 14 CM ВНАТРЕШЕН ДЕЛ) 2 МОТОРИ ВЕНТИЛАЦИЈА СО ОДВОД ИЛИ РЕЦИКЛИРАЊЕ АЛУМИНИУМСКИ ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИЈА КОЈ СЕ ПЕРЕ РАЧНО ИЛИ ВО МАШИНА 2 НИВОА НА ВЕНТИЛИРАЊЕ МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500M3/H ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ/ ДИМЕНЗИИ ОСВЕТЛУВАЊЕ: 2 X 25 W, СТАНДАРДНО ПРЕЧНИК НА ОДВОДНА ЦЕВКА: 12 CM БОЈА: БЕЛА

Слични производи