Техномаркет - NEO PURE G12R32 INVERTER 12000BTU

NEO PURE G12R32 INVERTER 12000BTU

-17%

Производител: NEO
Шифра: 3445744
Достапност: залиха
Редовна Цена:
22,999 ден.

SMART цена:
18,999 ден.

Интелигентен дизајн Напојувaње:220-240v 50hz Енергетска класа: A++ / A+ Ладење капацитет: 3200 W Потрошувачка: 997W Работна температура за ладење: од 15 С до 48 С Греење капацитет: 3400 W Потрошувачка: 941W Работна температура за греење: од -15 с до 24 С EER за ладење 3.21 COP за греење: 3.61 SEER 6.10 SCOP: 4.0 (AVERAGE) 5.10 (WARMER) 3.30 (COLDER) Тајмер функција Функција I FEEL AUTO RESTART Самодијагностика Одвлажнување 1.4л на час Вертикален AUTO SWING Интелигентно загревање Филтри:COLD PLASMA/активен јаглен Останато: FORCE DEFROSTING/INTELLIGENT DEFROSTING/SOFT START/ заклучување/TURBO/ ENERGY SAVING Проток на воздух: 550/500/430/300 м3 Бучност на внатрешна единица:42/37/35/28 db Бучност на надворешна единица:52 DB Разладен флуид: Р32a Тежина Внатрешна единица: - 8,5 kg надворешна единица: - 34 kg Препорачана површина до 35 m2 Димензии надворешна единица 842×596×320 внатрешна единица 773×250×185 5 ГОДИНИ УСЛОВНА ГАРАНЦИЈА

Слични производи