Техномаркет - PANASONIC EW-DM81-W503 ЕЛ.ЧЕТКА ЗА ЗАБИ

PANASONIC EW-DM81-W503 ЕЛ.ЧЕТКА ЗА ЗАБИ

-16%

Производител: PANASONIC
Шифра: 29288678
Достапност: залиха
Редовна Цена:
4,499 ден.

SMART цена:
3,799 ден.

SONIC ТЕХНОЛОГИЈА СО 31.000 ВИБРАЦИИ ВО МИНУТА КОЈА ОВОЗМОЖУВА ПОВНИМАТЕЛНО ЧЕТКАЊЕ СО НЕПЦАТА ВЕРТИКАЛНО ДВИЖЕЊЕ ШТО СПРЕЧУВА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА НЕПЦАТА, ДОСТИГНУВАЈЌИ ДО НАЈНЕДОСТАПНИТЕ ОБЛАСТИ НА ЗАБИТЕ 2 НАЧИНИ НА НОРМАЛНО И МЕКО ЧЕТКАЊЕ ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА ДО 30 МИНУТИ ЕКВИВАЛЕНТНО НА ЕДНА НЕДЕЛА ПРЕПОРАЧЛИВО ЧЕТКАЊЕ (2 ПАТИ НА ДЕН X 2 МИНУТИ) 2-МИНУТЕН ТАЈМЕР ЗА ЧЕТКАЊЕ СО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА ПАУЗА НА СЕКОИ 30 СЕКУНДИ СО ПРОМЕНА НА ЗОНАТА НА ЧЕТКАЊЕ ПРЕМИУМ ДИЗАЈН: ЛЕСНА И ЕЛЕГАНТНА ЧЕТКА СО ИНДИКАТОР ЗА ПОЛНЕЊЕ, ПОБЕДНИК IF DESIGN AWARD 2017 СОДРЖИ: ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА УСТА, БАЗА ЗА ПОЛНЕЊЕ СО ОТСТРАНЛИВ ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКИ, WEW0972W503 ДОПОЛНИТЕЛНА ФИНА ГЛАВА И WEW0974W503 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ДОПОЛНИТЕЛНА ГЛАВА

Слични производи