Техномаркет - 7% CASHBACK

НЕВЕРОЈАТНА CASHBACK акција во Техномаркет

ИСКОРИСТИ ВЕДНАШ и добиј 7% CASHBACK на СИТЕ ПРОИЗВОДИ, на АКЦИСКИ SMART ЦЕНИ, во СИТЕ ПРОДАЖНИ САЛОНИ на Техномаркет!
Побрзајте, не пропуштајте ја оваа фантастична понуда која трае од 27.03 до 07.04!
*Акцијата не важи за онлајн купување и плаќање на рати.
 
 

 

 

 
 

Правила за добивање и користење на 7% кешбек ваучер.

Акцијата 7% кешбек важи за купување на сите производи по акциските СМАРТ цени.
При купување на производот, добивате кешбек ваучер кој може да го искористите за купување на следен производ. 
Кешбек ваучерот може да се искористи најдоцна до 10 Април.
Кешбек ваучерот не може да се замени за пари или да се комбинира за купување на производи кои се веќе на друга промоција.
Кешбек ваучерот може да се искористи веднаш по добивањето за купување на друг производ во висина на вредноста на ваучерот, или како доплата за друг производ со повисока цена.
Ако кешбек ваучерот се користи за купување на прооизвод со пониска цена од висината на ваучерот, разликата не се исплаќа во пари.
За време на акцијата сите габаритни производи се со бесплатна основна достава* .