Техномаркет - Hisense TV продолжена гаранција

Една од најважните работи при изборот на вашиот нов уред е гаранцијата на производителот, бидејќи гарантниот период зборува за квалитетот на производот. Сигурни во квалитетот на Hisense апаратите - ви обезбедивме продолжена гаранција за вашиот апарат.

Телевизори Hisense: Сите Hisense телевизори имаат одлична 5 годишна гаранција со регистрација преку формуларот за дополнителна гаранција. Можете да го регистрирате вашиот нов Hisense телевизор за продолжена гаранција 30 дена од денот на купувањето. За продолжена гаранција можат да се регистрираат сите купени телевизори до 30.04.2024 година.

За да добиете продолжена гаранција, треба да го пополните формуларот за регистрација кликнете ТУКА