Техномаркет - 7% SMART CASHBACK

КУПИ И ЗАШТЕДИ ПАМЕТНО!

Само од 23 до 30 Септември, неверојатни 7% CASHBACK на сите производи по АКЦИСКИ ЦЕНИ!

Со купување на производи од сите категории по намалени акциски цени со попусти и до -50% добивате 7% CASHBACK ваучер за идни купувања во салоните на Техномаркет.

Искористете ја оваа НЕВЕРОЈАТНА ПОНУДА, купете го производот што го сакате по ОДЛИЧНА ЦЕНА и добијте ваучер за купување на друг производ.

 

ПРАВИЛА ЗА ДОБИВАЊЕ НА 7% CASHBACK ВАУЧЕР

7% CASHBACK ваучерот се добива со купување на било кој производ од сите категории во Техномаркет.

При купување на производот, се пресметува 7% од вредноста на акциската цена на производот, и за истата се издава ваучер во соодветна вредност .

7% CASHBACK ваучер се издава само за купување во готовоили на рати со кредитна картичка.

7% CASHBACK ваучер не се издава за плаќање OnLine.

7% CASHBACK не се добива доколку се користат други ваучери или поволности при купувањето (Lyones, ЕКО ваучер, синдикални ваучери, роденденски попусти и сл.)

 

КОРИСТЕЊЕ НА 7% CASHBACK ВАУЧЕР

7% CASHBACK ваучерите може да се искористат најдоцна до 31.12.2021.

За користење на 7% CASHBACK ваучерот, задолжително е приложување на истиот со валидна фискала сметка од купувањето на производот.

7% CASHBACK ваучерите може да се користат за идни купувања на сите производи по акциски цени.

Ако потрошувачот има повеќе 7% CASHBACK ваучери, може да ги користи збирно, односно да купи производ(и) во вредноста на вкупната сума на ваучерите.

Користењето на 7% CASHBACK ваучер не може да се комбинира со други ваучери и поволности.

 

 

Со почит

Техномаркет Македонија