Техномаркет - GARAGE SALE

GARAGE SALE ВО ТЕХНОМАРКЕТ!

Голема сезонска ЧИСТКА! 

Од 27 Јануари до 3 Февруари, НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ и НЕВЕРОЈАТНИ цени!