Техномаркет

Три едноставни зборови: неверојатно гледачко искуство. Во нив е кажано сè што треба за да ги сумираме идете зад QLED телевизорите на SAMSUNG. Нема повеќе пречки. Само чиста забава за вашите очи.    

ТВ-уредот што го сакате без никакви пречки за комплетно уживање при гледање телевизја.

Поминаа деновите кога сите гледаавме телевизија на мали и темни екрани во лош квалитет. SAMSUNG направи еволуција во развојот на телевизорите со што се овозможува удобно гледање дури и од далечина со својот голем екран и една милијарда бои, исто како да го гледате во живо. Исто така, сега можете да управувате со сите ваши уреди попрецизно со еден далечински управувач и да комуницирате со телевизорот само со вашиот глас. Дури и со сите овие достигнувања, новите QLED телевизори ќе се вклопат во вашиот ентериер, благодарение на бескрајните напори на SAMSUNG во изработката на дизајнот.

Бр.1 за 12 последователни години во глобалната телевизија, ⓒFuturesource Consulting

 Сега, промотивно, со купување на определени модели наSAMSUNG QLED телевизори добивате и ПОДАРОК Galaxy A9 или Gear S3 Frontier! Погледнете ја листата на модели со кои следуваат промотивните подароци.

Galaxy A9 - Искористете ги предностите на хипер-мобилниот животен стил со живописниот Galxy A9. Едноставно снимајте прекрасни фотографии со првата quad lens камера во светот (камера со четири објективи). Уживајте во големиот 6.3-инчен Infinity Display и Dolby Atmos опкружувачки звук. И благодарение на елегантниот, ергономски дизајн, управувањето со овој телефон претставува задоволство.

Gear S3 Frontier - Бидете во контакт и без да го допрете вашиот телефон, со smartwatch кој е дизајниран за авантура. Со Gear S3, можете да ја следите вашата локација, да вршите плаќања, и да го користите на секакви временски услови. Никогаш не пропуштајте момент. Gear S3 е поврзан со блутут за да можете да примате текстови, е-пораки и предупредувања без да дојдете до вашиот телефон. Со вградениот звучник и микрофон, можете исто така да правите и да одговарате на повици без користење на рацете.

Уште една бенефиција со купувањето на SAMSUNG QLED телевизорите е 10 годишната гаранција за “Burn-in” ефект кој се јавува кај останатите екрани кои користат органски компоненти и кај кои со тек на времето се појавуваат трајни траги на екранот. Samsung QLED телевизорите имаат и врвни HDR стандарди и имаат 64 пати повеќе бои од стандардните UHD TВ.

Промоцијата трае од 01.02. дo 31.03.2019 или до истекот на залихите и се однесува на купување на QLED модели од 2018 година (од серијата 6 па нагоре) a се остварува со испраќање податоци (име, презиме, е-маил адреса, поштенска адреса (поради доставување на гаранцијата), приказ (скен) на фискалната сметка од продажното место, модел и сериски број на уредот.) на следнава е-маил адреса: ce.promotion@samsung.com и тоа во рок од 30 дена од датумот на издавање на сметката. 

Списокотна уреди и повеќе информации можете да најдете на линкот: услови за промотивните акцииправила за приватност

Промоцијата 10 години гаранција без ,,Burn-in” ефект важи од 01.01. дo 31.03.2019, a повеќе информации можете да најдете на линкот.