Техномаркет - Активни конкурси

ОГЛАС ЗА ПРОДАВАЧ:

Во согласност со актуелните и планираните развојни активности Техномаркет Македонија бара вредни, стручни и совесни личности за следниве позиции: Продавачи 

Минимум ССС

 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност

 

 ШТО НУДИМЕ?

Работа во модерна, растечка компанија. Компетитивна плата и услови за работа. Позитивна и флексибилна работна атмосфера. Сите заинтересирани кандидати своето CV и портфолио да ги испратат на [email protected]. Апликациите без овие информации нема да се земат во предвид. Ви посакуваме успех.

 

Од кандидатот очекуваме:

 • Претходно работно искуство во сервис и монтажа на клими уреди; 
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија,
 • Способност за работа со временски рокови и подготвеност за работа на висина,
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија,
 • Основно познавање на работа со компјутер,
 • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност,
 • Изразена желба за учење и напредување во струката.

Задачи и одговорности:

 • Сервис, монтажа и демонтажа на клима уреди,
 • Следење, дијагностицирање и остранување на настанати дефекти,
 • Точно и редовно следење на работните налози,
 • Одржување комуникација со клиентите за временски рокови,
 • Континуирано учење.

Што нудиме:

 • Работа  40 часа неделно;
 • Редовни месечни примања и додатоци согласно Закон и бонуси за успешно работење,
 • Обуки и напредок во кариерата

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: [email protected], со назнака: Оглас за Сервисер и монтер на клими уреди воСкопје.

ОГЛАС ЗА МАРКЕТИНГ АГЕНТ - СКОПЈЕ:

Потребни квалификации:

 • Универзитетско образование од областа на маркетинг, комуникации, адвертајзинг
 • Претходно работно искуство во маркетинг
 • Одличнопознавањена англискијазик(пишани говорен) и MS Office програмите
 • Искуство со менаџирање Социјални медиуми, ТВ и радио кампањи, менаџирање содржини,
 • Исклучителни вештини за пишување, интерперсонална комуникација
 • Возачка дозвола Б категорија

 

Опис на работни обврски:

 • Осмислува, развива и имплементира годишен маркетинг план за фирмата и дизајни за сите корпоративни материјали на фирмата;
 • Осмислува креативни решенија и рекламни кампањи за печатени, ТВ, радио и интернет медиуми;
 • Го испитува пазарот за потреби од понуда на нови услуги и континуирано следење на конкуренцијата;
 • Се грижи за редовно одржување контакти со коминтентите и јавноста за информирање и формирање позитивна слика;
 • Подготвува  материјали за маркетинг настапи и ги организира истите;
 • Подготвува сценарија за снимање на рекламни спотови;
 • Врши промоција на нови пакети услуги и опрема;
 • Активно учество во креирање на нови маркетиншки активности и кампањи;
 • Реализира различни активности за промоција на услуги;
 • Планира и управува со активностите на социјалните мрежи како ФБ, Инстаграм и официалната Веб Страна ипостојана комуникација на социјалните мрежи;
 • Управува со електронскиот и печатениот маркетинг

 

Што нудиме:

 • Работа 40 часа неделно;
 • Редовни месечни примања и додатоци согласно Закон и бонуси за успешно работење,
 • Обуки и напредок во кариерата
 • Изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена, во зависност од бројот на пријавените кандидати.

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на e-mail: [email protected], со назнака: Оглас за Маркетинг агент во Скопје во Техномаркет Македонија дооелСкопје.